färre ögonfransar? nejtack!

Ett stort problem vi tjejer kan ha det är att våra ögonfransar lossnar alldeles för ofta. En ögonfrans ska klara av att sitta kvar på ögonlocket en lång tid, en riktigt lång tid faktiskt. Men det finns tjejer som tappar dem titt som tett & det kan bara bero på en sak.. SMINK!

Att sminka sig är en sak, det kan vara rätt bar för fransarna att dem får lite stadga men sminket Måste bort!
Om man inte tar bort mascaran innan man går och lägger sig då är det väldigt enklet för ögonfransen att fästa bättre i den klibbiga mascaran än att sitta kvar på ögonlocket. Alltså åker dem av.

Jag läste om en tjej som vaknade och kanppt hade ngra kvar, hon erkände och sa - Jag har alltid slarvat med att ta bort smink på kvällen, jag brular göra det nästa dag ist, eventuellt 2 dagar senare om jag inte ska ngnstan soch måste sminka om mig förrstors.
För mig lät det helt sjukt, man MÅSTE ta bort sitt smink på kvällen innan man går och lägger sig. Det är viktigt för både ögonfransarna & fom du vill se fräch ut dagen efter.

Ett bra märke att ta bort mascara med är mary kay.
Mamma brukar köpa det och vanligtvis så snor jag det av henne, Produkten är riktigt bra
Den svider varken i eler under ögonen. Den är mild mot hyn, och är aboslut inte djurtestad.
Den kostar men den är suverän.Blir du intresssered?
kommentera nedan, jag fixar och beställer åt dig :)

Hudvård för män?

Jag har fått för mig att det är lite känsligt för män att använda ansiktskrämer och sådant, stämmer det killar!?
Om det gör det så kan vi börja kalla det Grooming. Grooming är det som vi kallar hudvård för män. Jag kan hålla med om att det låter lite speciellt om ett killgäg står och pratar om hudvård så här har ni ett tips, från o med nu så snor vi ordet Grooming från USA.

Killar eller ah män då dem rakar ofta sig i ansiktet och även tvättar sig med tvål varje morgon för att se lite mer frächa ut. Ett tips är att säga hejdå till tvålen och börja med Facial Clineer.
Det är en kräm som renar ditt ansikte ända in i porerna, den är mildare mot hyn & det gör tillomed din hy glansiare!


Denna produkt går att köpa här, den kostar inte mer än 169 kr :)!

C-vitaminer

C-vitaminer är något som kroppen är i behov utav. Att äta frukter som innehåller C vitaminer är självklart bra, men om du är som jag inte den fruktälksar tyden då borde du ta ett gals C vitaminer.
Det smakar godare & går fortare att dricka. Jag tar ett glas C-vitaminer varranan dag ungjefär, Konstigt nog har jag mått bättre jag har varit piggare och kännt mig mer aktiv på dagen. Släng bort powerkingen som bara får våran kropp att lagra och gå upp i vikt, ta ett glas C-vitaminer, en riälkick! :)


hur får jag håret att väx fort!? Titta nedan ;)
Jag älskar dust it!

Jag är en sån tjej som verkligen tycker om att få volym på håret. Jag har alltid varit blond, men imars färgade jag det svart. Nu är det svårt för mig att hitta en bra hårspray som inte sätter sig fast i håret och tillslut liknar mjäll.
Jag har testat tusen olika hårsprayer, det finns ett par som man verkligen ska låta bli om man är svarthårig eller väldigt mörkårig, märket wella..kolla bilden nedan så vet du vilka du inte ska köpa!

Istället för att jag fortsatte med massa olika sprayer så köpte jag en Dust it. Dust it ger volym på håret och det blir mer stumt, lättare att hantera och göra frisyrer av.
Rekomenderar absolut till tjejer!

Första inlägget!

Hej! Jag heter FridaCarlsson och bloggar en del om mitt liv som tånåring. Jag bloggar mycket om mitt liv mycket om hur det är att vara just mig själv. Länken här!

Den här bloggen kommer att ahndla mycket om skönhet och mycket om kläd förslag!
Är mycket glad om ni följer och kommenterar massor!

RSS 2.0