större läppar?

Det är många tjejer som gärna vill göra en läppförstoring, fylla ut läpparna lite. Visst det kan vara fint, men det är dyrt och mycket riskabelt. Att lägga silikon i läpparna kan göra din hälsa att må sämre, det kan leda till inre skador m,m. DEt jag vill komma fram till är att du behöver inte förstora läpparna, det räcker att du använder rätt smink!

* Dutta lite foundation på och precis utanför läpparna. Det får sminket att fästa bättre.

* Använd en läppenna i samma nyans som det läppstift du planerar att använda. Fyll i läpparnas konturer, men måla linjen lite utanför dina egna läppar. Här gäller det dock att inte gå till överdrift – drar du strecket alltför långt utanför ser det bara konstigt ut. Sudda ut linjen lite med fingret eller en tops.

* Använd en pensel för att måla på läppstiftet. Fyll i ända ut till linjen från läppennan.

* Avsluta med att applicera lite läppglans precis i mitten av både överläppen och underläppen. Välj gärna ett glans med lite glitter i, då detta reflekterar ljus och får läpparna att se större ut.


Jag är värdelös när det gäller att sminka läpparna, men ah här är ett gott försök!
plus tipsen här ovanför funegerar, kanske inte syns på bilden, men irl Oja!


hej jocke!Grooming finns i sverige, men ordet är ''snott'' från USA. Jag valde att skriva det pga det låter mer klitchigt & håller mer sin standard.
Jag kommer att blogga mer om Grooming, helt klart!
Jag tycker att det är viktigt för även killar att ha en snygg & fräch hy :).

Tack för kommentaren!

Ögonfrans inpackning

vaselin ! ni anar inte hur bra den gula lilla burken med klövern på egentligen är .

- den hjälper mot torra läppar men ger också det där extra fina glanset på läpparna som alla vill ha
- man kan också andvända vaselin som "ögonfrans-inpackning" det kanske ni inte visste ? applicera lite vaselin på ögonfransarna innan ni går och lägger er . dom gör inte dina ögonfransar längre men dom vårdar ögonfransarna och gör så att dom ser "friskare" ut .Jag prövade i natt & nej ögonfransarna klibbar sig inte!


Undvik frissit hår

För att undvika att håret ruffsar till sig, blir luftigt & ja ni vet helt enkelt frissigt då finns det några små trix.. Just i dag tänker jag bara ta upp ett av dem.

För att undvika detta så behöver man Olivolja. Man använder oftast olivolja i mat med det fungerar också som ett hjälpmedel för ett vackert hår.

Hur gör man?
Det är bus enkelt! du sätter upp ditt hår i en tofs, tar olivolja i handen och strycker på endel, stryck endast på ungjefär 5 cm in på håret , ( topparna) inte för mycket men bara lite sådär tills du ser att det blir lite små glansigt. Låt det verka i ungjeför 1 minut, sen släpp ut håret och pang, där har du vackert hår för hela kvällen :)!


RSS 2.0