underbar helg!

Hejsan, jag är dålig på att uppdatera, jag vet. Jag funderar på att bli mer upptaggad lix försöka få maxat emd läsare o så, hm jag ska försöka o se om jag pallar..! Men iaf, min helg, abow så underbar den varit.

Som ni flesta kanske kunde räka ut så kom min älskling, Visst är det alltid lika underbart att träffa den ni tycker om? Att bara se personen när han/hon kommer ut från bilen, eller i mitt fall tåget är det bästa jag vet, den känslan kan jag dö för, helt underbart.
Jag älskar att se dig när du går av tåget, bara jag tittar på dig när du kommer, du ler alltid lika fint. Jag blir alltid lika glad när jag ser dig..

Vi var hemma hos mig, han sov här mycket skoj, många skratt, jag är lycklig, synd att du inte kan brottas zemer, hah.. Vi drog in te stan i dag, xhelal köpte kläder, och sen skulle han åka, fyfan älskling, fixar inget utan dig, saknar dig, du och jag till döden!


godnatt

godnatt..!

Idag har jag varit i skolan, bara tagit de lugnt. Satt på matte lektionen och fattade aboslut ingenting, de är svårt faktikst. Jag o jossan ska nog gå på morgondagens matte för andra gruppen, känns som jag kan behöva en liten genomgång extra..

Men iaf, nu ligger jag i sängen efter ha jobbat riktigt länge i Willys, goa pengar säger jag bara :D!
Snackade nyss med xh i tele, skönt o höra din röst, tag sen nu. Ska se scrubs och sova, måste bara tvätta naveln först, puss!


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag som alla andra har mina mål, drömmar och önskningar tänkte sriva lite om dem alla.
Ett mål jag har är att komma så långt i mitt liv, att kunna nå upp till toppen, att verkligen känna den känslan de är så här jag vill leva. Just nu är mitt största mål att klara av skolan, och få riktigt bra betyg. En dröm jag haft väldigt länge är att får göra ngt för de stackars fattiga barnen i afrika eller tex i indien. Jag drömmer verkligen om att få åka dit bort, hjälpa till & bara finnas där som stöd. Jag önskar att jag lyckad med de här, jag önskar jag klarar det här, klarar av den smärtan de kommer tas när jag ska klättra upp till dne toppen jag vill nå. Jag vet att jag klarar de!
Fast önskningen just nu, den abolsut största vet zemeer, tänker inte ta upp den i bloggen, men ja de räcer att han vet de! Här e väldigt kort om min m¨l,dröm och önskningar!


slutaat

heej, sitter i skolan fortfarande väntar på mare, hon skulle te guldfynd och jag skulle med tydligen, så ja hahah
ska gå te henne nu , vi intervjuade gubben som ja berättade om förut det gick riktigt bra, vi har även skrivit lite gran på reportaget, skriver mer sen ska möta henne nu, puss!

onsdag igen

Godmorgon..

Sitter på spanska lektionen, har nyss gjort förhör, fan hade inte pluggat tillräckligt såg jag, ska bli ändring på de så klart. Jossan e sjuk så får dras med Hannah hela dagen -.- , nej skoja!
Tror jag och en kille i min klass ska åka till en bilfirma och intervjua någon bilförsäljare senare, ska göra ett repotage till svenskan, hoppas han e sjuk. haha
jag skriver mer sen.
kul kanske inte blir ngn spanien resa, fitta

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Jag älskar sommar men också vår. Den härliga känslan att känna de är snart sommar är den bästa jag vet. Det at varmare på sommaren men våren är från o till. Våren är den aboslut bästa eftersom alla små vår teckan börjar krypa fram, blommor, träden och fåglar, bara den känslan att se och höra alla dessa tecken på vår är underbart. Allt som dött växer te liv igen på våren. De e därför den är så bra. Mums!

Bilden är precis de ja talar om, allt börjar växa igen , guud älskar de!resultat

sedär jaa, utväxt borta också, som sagt kanon dag!


navel piercing, cheeck

navel piercingen äntligen tagen!

Ajajj säger jag bara, men helt klart värt. För andra gången nu och absolut sista, aldrig mer :o. Jag ska ha detta smycket i ca 4 månader, sen byter jag till mitt underbaraste smycke jag någonsin köpt, bild nedan. Ni får se min piercing snart har plåster på nu för tillfället, gud så skönt :D!!
grym dag!

hejsaan, haha iag är jag super glad, bara posetiva resultat i dag! De jag skulle göra i morse årdnade sig, som tur va, xhelal jag älskar dig, o fuck sånt där de ska aldrig få hända igen. När du ska kara då ska de gå rätt till, hahaa ingen fattar älskling!

Sitter med lisa nu, har massa färg ihåret, ska bli kul o se hur de blir, aboslut första gången hon färgar någons hår, jag ba hm, aja gör de på mig :D, jag precis innan färgning, haha gud så vackert.. resultat senareee! berättar en till skojig grej sen igen :D!


godmorgon

sjukt orolig natt & morgon, panik i hela kroppen
ska fixa en grej i dag, snälla gud NEJ! skriver mer senöver 1000 kr i telefonräkning!?

jag får fan skärpa mig, jag fattar inte hur det kan bli så mke, jag smsar inte med folk längre ens?
fan jag hatar dehär, jag ska fixa ett kontantkort och anväda de ist, fyfan.
pappe ju inte dirr glad nu, ska snacka med han sen, men åh säger ja bara
comviq abonomang e kasst, 3000 fria sms, bullshit. faaan!

tre fantastiska månader!

3 månader med min älskling i dag, 24 oktober ett datum jag aldrig kommer att glömma, jag äslkar verkligen dig
dag två: någom du helt skulle vilja träffa, helt klart är det min älskling, speciellt i dag, gud komhit!


dag 1

Här e jag, linser i !!
1: jag heter Frida Carlsson
2. Jag älskar att ha långt hår, löshår e inte frächt från min sida, bättre att låta håret växa ut, de e fint med kort också!
3. Jag äter hellre chips än godis, speciellt pringels haha
4. Min humor är det inte många som förstår, emn den e skojig tro mig
5. Jag är slarvig i skolan fast jag vet att jag kan bättre.
6. Jag älskar att träffa nya människor även gamla vänner som man glidit ifrån varandra
7. Jag har världens bästa vän, LisaJörgensen
8. Jag kan erkänna att jag vart fjortis, inte många som kan
9. Jag älskar min mamma enormt mycket!
10. Jag har uneversums finaste & bästaste pojkvän, jag äslakr dig xhelal

gör som alla andra, börjar i dag!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

ni får veta om gårdagen sen lovar!

-

godmorgon

Godmorgon, igår var jag i borås med min underbara hannah, mycket skoj, träffade pojken min och yasir, gd jag saknat dig xh ♥
Ni kan få en bild på mig o hannah senare, just nu har jag ganska brottom ska handla mat med storasyster, mamma e sjuk så vi får hjälpa till lite! Senare blir det att vara med marepare, vi ska se frölunda vs linköping, matcjh de, skriver mer sen, måste springa, kysss

semester bilder?

Imorogn till datakunskapen ska vi ha med oss en semester bild som vi själva har tagit som vi sedan ska göra till ett vykort. Minte fasen har jag tänkt på o ta kort när jag varit utomlands, jag har annat för mig. haha lite ynd at jag skiter i o ta kort känner jag nu, men ah jag kommer åka fler gånger.
Jag har bilder från när ja va i cypern andra gången, men de e ju bilder på mig o min familj de mesta, jag tänkte inte på att ta ett foto på ja en palm, haha men nej ni fattar?
Jag har letat som en galning, och jag kom fram till att stockolm e ju också en semester om man bor i gbg, så jag funderar på att välja en enkel bild från sthlm för där fotade jag endel faktiskt. Lite lamt o komma med en bild från sverige, jag får helt enkelt börja fota mer, speciellt nu med min systemkamera, loveee.

Lika bra o sova nu, så säger godnatt här!
naten e mir zemer, du e bäst xhelal (L)


jobbat

jag e sjukt trött, vill bara sova :(!

Hemma från jobbet okej ja va hema för en timma sen lr så men har ite haft möhlighet te min dator försen nu, har duchat o lite så, ska tipsa er imorogn om världens bästa läppbalsam, de torra på läpparna försvinner direkt, hoh märket börjag på M (a)HAHAH, mitt tappra försök..
sk age mig på de imorogn också..


teori

förlåt, haha jag gjorde ett tappert försök med min header i går, men nejnej de ska inte visas! jag får se när jag fixar den jut nu hinner jag inte o heljen e helt fullproppad med saker jag måste göra. Vet inte hur jag ska få ihop allting :o.
Men iaf nu ska vi ha teori med Enkok, idrottsläraren, ouf prov c.8 på idrotts skit,
skriver mer sen puss!

Måste beställa!

De e bara ett måste!

home again

hemma igen, har träffat aho en stund, skönt o se dig igen! 

Sitter hemma nu med varmoboy, var inte hungrig så fick bara bli lite vätska, haha . Nu snart ska  jag börja med min header som jag lovade er, ska bara lägga över bilder o lite så, om den inte blir klar i dag så lär ni få se imorgon, heh hela morgondagen är spikad, berättar då vad jag ska göra :). Hoppa ni alla haft en bra dag, jag vill ba på minna er, Glöm inte bort de vänner ni har, seriöst bästa känslan att få umgås med dom igen!jag lovar

jag lovar er ett försök till en ny header lite senare i dag, efter träningen ska jag försöka mig på det. Ska koppla in datan i tven så ska jag försöka få det att bli riktigt bra!
Ska även välja inviduella val, ska parat lite med mamma om de, men ja som sagt en ny header kommer upp, eller ja så ni får se den iaf!
Ska gå från skolan nu, så gut så :).
SAKNAR MIN BÄSTA VÄN!

idiot

Åh jag blir så himla trött. De finns eller ja fanns ett fåtal personer som kunde mitt lösenord till facebook. Mina gamla vänner kunde de. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, inte för jag tror det är min närmaste vän just nu eller då, men på ngt sett har någon idiot fått mitt lösenord och loggat in på min facebook och tagit bort vänner. Det är bara så himla löjligt!
Fick sms av en kompis i dag, han säger till mig varför tog du bort mig på fb?, jag ba ha
så kollade jag o han var borttagen. Visst han hade kunnat ta bort mig men vi e soppas bra vänner att han inte skulle ljuga om en sån sak sen lägga till mig igen. Har bytt lösen nu iaf. Gud så barnsligt av dig. 'lånekort

Äntligen har jag fixat ett lånekort, nu ere dags o låna böckerna som jag skulle haft för ett halvår sen, men ja nu äntligen kan jag börja :D!

träning = ingen semla

hej, hemma nu från en go träning, imrogn blir det ett grupp pass men jag vet inte riktigt vilket än ska snart gå in och kolla de, e de ngn som e sugen att hänga på :)?
De gick riktigt bra, trodde jag hade 0 kondition, men haha den sitter kvar, känns så bra. Fick vet att de e ett halvår kar tills jag ska va brudtäna för ett par som jag älskar så mke, så nu gäller de o ligga i som faen :D.

Syster köper semla te mig o henne, jag säger ner :o, fattar ni lr jag sa nej, så ja hon blev inte direkt ledsen för att hon fick två. äckelbaarn


Träningschema

 Måndag: Löpning  2,5 – 5 km + fotboll 1 – 1,5 h à Stretching: Ljumsken, varder, lår.

 Tisdag:  Gymm gruppträning, + Mage, Ben/Varder/Lår, 5 min ner joggning på maskinen

 Onsdag: Löpning  2,5 – 5 km + fotboll 1-1.5 h à Stretching: Ljumsken, varder, lår.

 Torsdag: Vila

 Fredag: Gymm jogging på tjejmaskinen den man går på i 10-15 min, Mage, Ben, Rygg.  Mage:  http://www.muscles.se/magtraning-for-alla/   skrolla ner denna hemsidan så ser du 4-5 övningar på magövning.

 Lördag: Vila

 Söndag:  Löpning  2,5 – 5 km + fotboll 1 – 1,5 h à Stretching: Ljumsken, varder, lår.

 Fotboll:  http://www.youtube.com/watch?v=wp_IHnz8H0A&feature=BF&list=PL25B4BFEDD1DA66AD&index=7 Denna video innehåller all träning du behöver. Du behöver all material också. Det är inte en video där under kan du se att det är fler videos klicka på dom. Ta 4-5 sånna träningar per dag och gör dom, klarar du inte första så försöker du andra. Hela tiden tills du klarar det.

 OBS: Måste stretcha efter varje träning, annars kan du få allvarliga skador. http://www.youtube.com/watch?v=-iY5V0xiiKw Denna video visar hur du ska stretcha. 

 Och en sak till GE ALDRIG UPP! 

haha okej, ni tnker HAHA bullshit tat hon klarar de
men sjklart skulle min vän ha med fotboll, får väl se vad de ersätts med, men klart jag ska försöka,
nu i ett år ska jag försöka hålla dehära.. stötta mig.. tack!


hemma igen

hejsan, min dag har blivit rätt så lyckad endå, som ni vet blev de lte krongel i morse men nu e allt bra. Har mina linser i nu, det känns bra faktiskt, jag ser inte suddigt längre, skönt!
Har bara var helt myskladd i dag, trocktröja och boll, det e underbart faktiskt, jag ska plugga lite snart sen ska jag till sportlife med mig själv? marie kanske ska med, ska försöka tvinga henne, ska visa er ett träningsprogram min kompis gjorde. Tack vännen!lite fjrtis, haha skoj ibland!

phu

Godmorgon!
Min dag e failad från början, jag vaknar alldeles försent, vilket jag tror e rätt, skulle upp 7 fast fick bli halv 8, hade värsta stressen, satte in linserna & sminkad emig sjukt slarvigt. Jag nästan springer te skolan, ingen e här, 
o så får jag veta att vi börjar halv 10, inte halv 9. 
Asså jag hatar verkligen sånt, värsta stolt o grejer för jkag visste jag skulle komma i tid i dag, men neeej, en timma innan.
+ att mobilen e död.

JOSSAN KOM NU, ÅH LOVEEE U


med marie

hejj, ligger i maries säng nu, vi ser ngt på 5an mare tyckte de va bra lr ngt, haha
en iaf, har köpt pringels o en powerking, abslut de sista jag äter nu innan sommarn, ska varkligen försöka.
dags nu!
jag ska skicka bilder te xhelal sen , så jag bloggar igen när jag e hemma, kisses

bild på mare, för ngt år sen
haha mitt gamla rum o grejer :o!


seemer

hejj, kom nyss hem från stan, följde med älsklingen som ni vet. Idag mår jag helt okej faktiskt, lite förkyld o så men det går väl över. Ska spela lite fifa me mimmi, min syster jag ska vinna, haha eller ja försöka, puss på er!

Bild på älkling o lille bror, alla älskar fifa
xhelal, jag älskar dig

med älskling

hejss, sitter på golvet i mitt rum,xhelal spelar fifa ganska ovanligt faktikst, spelade med honom nys smen han var för enkel så jag gav upp, haha ♥
Vi har käkat nu ska vi snart fixa mit rum, ska tvinga han o bädda min säng, ska bli kul o se om han gör de,
har inga nta bilder på oss, ja vet ba att ni inte vill se mig nu, men älsklingen är lika fin som alltid, skriver mer sen, phu skola i morogn :(...


Godmorgoneeen

hejsann, vaknade rätt nyss, aho ville jag skulle komma hem te den, hah lite hemligt såe ;).., men ja orkade inte, skaju träffa älsklingen sen i stan, han ska med mig hem, gud jag saknat honom!
Nu måste jag ducha, och raka benen, haha vissa tycker de e skämmigt o berätta de men vafan de e naturligt :D, hah ja så vi hörs senare, puss på er!


nyköpt!

smycken, de gillar vi ju klart
har betämt mig för o ha lite speciella smycken, spec armband, jag gillar de
mums!ett likadant, fast annan design


Barcelona

sedärja, blir till att åka till barcelona med spanksa klassen nu i april, ska bli skönt, sen senare på året blir det turkiet eler tunisien, papa sa att jag skulle få välja, haha (a)!

Ska kolla om de elclassico är då, isf får jag dra med mig lite sötnosar o se den matchen, awesome hade de varigt :)

 

Kaka, spelar i real, hoppas jag får se han live!
Ode linnet, de ska jag köpa, måste bara hitta rätt affär :D!

godnatt!

God natt alla fula, hoho nej jag skoja
men sov gott nu, eller jga kan berätta vad jag gjrt ikväll kanske, jag har skrivit en låt text, jag vet jag måste spela insnart :(, men aja de kommer!
Sen nu senare ikväll har myst med familjen och träffat aho, skoj o se dig igen :).

Kolla, jag FRidaa ska läsa en bok, haha de ska bli rätt skoj faktikst, SMuts heter den, mamma sa den var bra så jag får lyssna på henne, för en gångs skull, nej jag e duktig! Kissses


Easy A

Igår såg vi även på bio, Easy A heter den. En typiskt tjej film, den var helt okej
de är något man ska kolla på med tjejerna, mycke bröst o tjejformer eller vad man ska kalla de så kolla inte med pojken din, haha.
nej men den e bra, här har ni tarilen!


blogg.se

damp nu, mina inlägg blandas dem kommer inte upp rätt
dom blandaas o fan, måste lösa dehär nu!


godmorgon!

goo näst sista dag på lovet, tror ni jag får sova ut? haha nej min kusin kommer in te mitt rum o gapar på mig, så vad ska man göra de e ba o resa på sig o se glad ut :D, idag tror jag de blir stan vi får se vad jag pallar med, e som sagt sjuk, lite feber o så men de går över, eller ja de måste de göra!

Mitt hår och hela jag ser ut som ett troll så nu måste jag fixa det, kaos
jag råkade platta håret igår när de inte var riktigt torrt de lix krastnade och rökte ur tången så idag e mitt hår helt förstört.. Men tro inte jag klipper av de, aldrig! jag löser de med min nya hårinpackning, kanon bra.

Cam bild :o, men ja som ni ser jag har en del o göra med min fixfix i dag..

cafe och mys!

hejigen, nu sitter jag på ett cafe i stan med min älskade kusin och min underbara syster, vi fikar och pratar massa srunt, helt underbart. De är rätt kallt ute så vi valde att sitta inne i dag, de regnar ju till o med. Gött att snön börjar försvinna, de gillas!
Senare tror jag att de blir en bio, hoppas på att de går en skräck film. Skulle verkligen vilja se det, eller vet ni ngn bra film som går nu ?

dagens goa låt dårå :D! ( hoppas ni har spotify)
Hwood – Could It Be You (Punk Rock Chick)


kärlek till dig älskling

Lång dag, klockan e redan halv ett, haha jag svär dagarna bara flyger iväg, känns knas att de snart e skola igen, hade gärna velat ha 2 veckor till, hade verkligen inte gjort något. Men man får vara nöjd med de man fick, och mitt lov har varit helt underbart, spenderat så mycke tid med min älskling, även i dag. Han och Yasir kom hit o va här en bra stund. Ni e så sköna, och älskling du är så underbar, shet säger jag bara.

Men ja dagen går fort o nu dags o sova, eller va vet jag imoron blir de o träffa kusinen min, puss på er så länge!
Ni ska få ett bantnings tips i morgon också, vidrigt men de funakr :o..fullt normalt..


mina köp igår då..förkyld te max

hejsan, har varit en mycket lugn och skön dag i dag, speciellt när jag mår som jag mår. Helt tjock i huvudet eller ja ni fattar, sen är jag så otroligt förkyld inte alls skojigt.
Pappa kom hm med godis till mig förut, jag ba fan vad gott, men tror ni jag kände ngn smak lr? nej jag gjorde ju inte de, haha inte okej!

Jag va i stan i dag med stora syster vi handlade lite faktikst, ni får se bild på allting i morgon,
ska ta då, just nu har jag ba bild på byxorna, men de får ni inte se, lala (a) ni kan få dagens viktigaste köp iaf, så väääärt!


Resultat, bruna ögon

Va heelt ärliga, hur ser de ut!?


Borås

Träffat min älskling idag, lilla jag fxade att åka tåg hela vägen själv snacka om att jag e stolt, trodde jag skulle somna o inte gå av på rätt plats.. haha men jag fiade de (a). Xhelal bor i borås jag vet de är en bit att åka men självklart att jag gör det för att få träffa honom, allt för honom verkligen.
Kall men underbar dag, lärorik också, hahah vill inte ens gå in på de :(..finaste jag vet!

amandaa

Amanda e sjukaste bruden jag känner faktiskt, cp skön också
underbart att få vart med dig de 2 gångerena nu, haha svär varenda gpng vi ses ere ngt som blir kaos, men de e så de ska va, lite äventyyr så :o, men de gillar vi (a)..
Ja vene va jag ska säga mer än arr, AMANDA ELLER JA MILIA ELLER VAD DU HETER, hehe VI MÅSTE FESTA SNART, HÖR AV DIIIG!


gissa vad som kom igår...?

jo mina linseeeer!, ni får se bild lite senare
gud jag älskar bruna ögon!


2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja! 

2. Höll du några av dina nyårslöften? ja jag har ett, jag ska få min sommarkropp detta året.
3. Vilka länder kommer du/vill besöka år 2011? jag ska åka med familjen till atingen turkiet eller tunisien, sen ska jag med kusin, syster o mormor till madrid. Förhoppningsvis ska vi se elclassico.
4. Dog någon som stod dig nära? nej.
5. Vilka länder besökte du? cypern, danmark, lancarote.
6. Är det något du saknat 2010 som du vill ha år 2011? äkta vänner!
7. Vilket datum från 2010 kommer du alltid minnas?  23 october
8. Vad var din största framgång år 2010? våga ta hål i naven, hehe
9. Största misstaget? lita på dig. du vet redan vem du e
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Klart jag varit sjuk, men inget allvarligt!
11. Bästa köpet? jag brukar inte köpa saker, men bästa saken jag fått är nog min systemkamera! 
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder, men kan erkänna att de livit rätt mke godis också, hah
13. Gjorde någon dig riktigt glad? jaklart!
14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2010? ledig-mangne smitch eller hur de stavas
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? jag hade elat göra mer vad jag själv ville, blev oftast att man ba hängde på.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jag önskar att jag inte skulle litat så mke på personer som var faska rakt igenom.
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen & mormor,roger
19. Blev du kär i år? ja!
20. Favoritpogram på TV? glor inte på tv
21. Bästa boken du läste i år? läste inga böcker, jag vet jag måste börja med de!
22. Största musikaliska upptäckten? hu?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Realmadrid flaggan!
25. Något du önskade dig men inte fick? nja, kommer inte på ngt
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? umgicks med gamla vänner
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? nja, nöjd emd de som var.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? fjortis. hahah nej men ja vene
29. Vad fick dig att må bra? vänner, sommaren
30. Vilken kändis var du mest sugen på? nathan scott och cimon i paradisehotel, haha precis samma som tjejen jag snodde denna av tycker, riktiga goingar!
31. Vem saknade du? nicklas bladh
32. De bästa nya människorna du träffade? de är många nya härliga saker, kan nämna två
Armin & hannah!
Finns 20 till jag borde skriva med, men de går inte, hoho loveee


köpa iphone 4?

Jag står emellan ett stort val. Ska jag köpa en Iphone 4 för ca 700 i månaden men grym surf i 2år,  eller ska jag börja använda min rosa samsung tuch?
Pappa betalar fortfarande min rosa telefon, som jag aldrig använder, men jag är såå sugen på en Iphone. Min kompis köpte en på tradera, men jag vill ha en ny från tele 2.
Jag förssökte göra en deal med mamma, vi betalar varsin månad, hon skulle tänka på de,
fan va svårt!

Jag får kolla runt lite extra, måste hitta ett bra abonomang.


droooog


xhelal är bäst i världen

hejsaan, jag har arit så off på bloggen, blir irriterad på att jag inte kan godkänna alla kommentarer, de står, '' ett fel har uppstått, var vänlig stäng ner blogg.se'' , så otroligt Störande!
men nu ör jag tillbaka, pappa ska få kolla o se om han kan hitta problemet, hoppas han göt det, men nu ska vi inte snacka så mke om de..

Min älskling sov hos mig igår tills idag, helt underbart, varenda gång vi är med varandra bler allt mer äkta, gash du är bäst i världen!
Kvällen blev till o spela fifa, jag ägde honom ända tills han kom på att han skontroll var avstängd, fan att du märkte de :(, saknar dig!abow

godmorgon på er alla sköningar, hoppas erat år börjar perfekt. Jag har bestämt mig fö en grej, jag ska lägga ner mer tid på min texter och verkligen förssöka få ngt inspelas så ni kan få höra. Jag älskar verkligen att rappa, ska skriva lite snart, har perfekta känslan just nu.

ni kan få lite haha,  så kankse ni kan gissa vad de kommer handla om
 
va fan e de där, okar inte med skolan
de har gått för fort
jag måste göra, måste göra allt jag inte gjort
jag vet inte hur man gör, jag vet inte hur jag ska spela mina kort,
fyfan, allt har bara gått så fort..

inte kunglit men de låter bra i beatet, puss på er sålänge!


mums

Träffade min älskling i stan nyss, underbart att börja det nya året med o träffa den som betyder mest för än. Blir altid så glad när jag ser dig honey!

ikväll så vet jag inte vad som händer, somnar tidigt idag hoppas jag igår blev det aldeles för sent, ska kolla med lisa när linserna kommer, vill verkligen pröva dom, längtar!min dator e tbx, som ni vet ALLT fanns kvar
undrbart!


1 januari

hejsan, det är 2011 nu, vist känns det bra? bara att blicka frammåt o va glada över ett nyutt lärorikt år!
Jag har läst på mägder av bloggar att ni har nyårs löften, då lovar man sig själv ngt som ska hålla hela året, visst jag har också ett som jag snart ska dela med mig utav, men istället för att lova massa grejer så ska man önsla sig något. När första raketen vid 12 slaget smälls då önskar man sig ngt istället för att lova sig själv, det var precis det jag gjorde.

Somni läste innan så har jag ett löfte och en önskning, löftet är : jag ska ha min sommarkropp det här året, nu jävlar säger jag bara!
min önskning tänker jag behålla för mig själv, var tyst om den så kankse den går i uppfyllelse, hihi

Jag hade en underbar nyårsafton, NYKTER! tog lite kort, några kan ni få se, haha pusskan inte godkänna

jag kan inte godkänna era kommentarer, jag e ledsen men jag svarar på dom på era bloggar endå.
kunde bara godkänna en på inlägget nedan för, ibland e blogg.se kanss

jag säger bara gott nytt år på er alla, jag önskar er ett fantastiskt år, tjejer o killar, nu jävlar ska 2011 bli det bästa någosin!

'


RSS 2.0