fixx

Drar snart ut hoppas jag :o, Reshad ska jag vet inte vad vi ska göra, eller a hoppas på att han ska hjälpa mig med matten för där fattar jag absolut ingenting. Är rädd för att jag kommer få ha stöd hjälp i det, men ja vad ska man göra, de e ju ba o tacka o ta emot.

Men jag kan erkänna att jag blev erbjöd engelska extra hjälp, men jag tackade nej direkt. Jag verkligen vägrade! Jag vet att jag kan så mke mker an avd jag sj tror, jag måste bara orka trycka fram allt dedär bra i mig. Ska jobba på det !

AJa, nu ska jag fixa mig lite, typ tvätta nevel peircingen ( julia kommer att rätta stvaningen ). Puss honeys
GRATTIS JULIA ÄLSKLING

Idag fyller min älskling år, 16 änyliken woho! Nu får du inte heller lyssna på 15 år låten längre, mmohaha :D!
Du är verkligen bäst i hela världen jag hoppas att du vet det julia. Du är en riktigt underbar tjej & lite små ful ibland, men de e vi alla. Fatta hur mke jag älskar dig & Grattis igen gummman! (L)

filmtaim

hejbloggen, idag i ksolan så fick vi fima lite granna på a precis vad vi ville. Det blve en film på 4 miinuter tror jag, haha ganska najjs va den ju faktikst ;) , lite bilder under inspelingen!


Mimmi Inglung

Melinda pettersson


Sofia & mimmi


Nya klasskamrater! dom har visseligen gått i samma skola som mig innan, men nu ere mer speciellt.
Goa tjejer!

halwest

saknar dig bror som fan! Om du ser dethära ring mig


Fotboll med Idaaa

Min syster beställde nyss 5 biljetter till derbyt i göteborg den 13 septemer. Ifk - Gais. Som ni alla vet är jag STOLT Ifkare precis som min syster är. Ska dit med Ida, ny klass kamrat ;) & mmmi, sara & marie. Ska bli riktigt skoj!

Vilka tror ni vinner :D?


Läxornaa

hejbloggen, kom hem från en knasig skoldag ganska nyss. KAos hela dagen. Som ni vet så hittar jag inte salarna o fattar inte schemat Så hejhej sena ankomster OJA!
Har fått lite små läxor, min storasyster gjorde dom för mig förut, hah ibalnd e hon riktigt snäll, oftast faktikst.
Jag hade hoppats på att Media skulle vara en riktigt slapp linje, hallå de va lite df jag valde den ;o? Jag hoppas på absolut inga fler läxor. Men de kna jag ju glömma jag lär ju få det i mitt nya språkval.
Jag kastade spanskan åt helvete, jag klarar inte av den så jag valde ITALENSKA. ( kan inte stava de, men aja de kommer).

Kommer sakna spanska, men har ju kvar böckerna så jag sk allat plugga lite när jag har tid, haha ALDRIG, jaa jag ska föröka!!


Nrj

hej, jag va på Nrj för ngra dagar sen, träffade mycket härligt folk :), speiellt dig ida liifw de va längesen faktikst!
Jag tyckte att det var gott drag o bra artister men det var alldeles för kort. DE höll på i max 2 timmar. Jag tycker att en festiva eller vad man ska kalla det borde vara mke längre. O att artisterna junger lite mer, pratar & a bara står där på sceen så man får se dom. Dem flesta artister dom jsunger sen drar dom hem så fort dom kan. Det borde vara mer känsla till sina fans. Men annars va det bra. Kul att du kan bohoz!


skolan

tja, jag hann inte blogga innan jag drig hemifrån, försov mi  grejer. Sitter i data salen nu i skolan vi ska ha data kungskap. Läraren ser mig inte just nu hehe, aja men vi hörs sen, E helt äcklit möglig i dag, var vungen att gå med min syster te olan. Katastrof!

tröött

är fruktansvärt trött nu. funderar på att läsa lite ur boken som jag börade på nivet och skrna står kvar.
Lär ju börja gråta, men de är värt.
Puss sov gott


svar på fråganej det heter han inte, han heter bahoz Omar :), bild på honom nedanför.


jag tycker att..

Mimershus är en fantaskisk skola, haha nej nu ska jag skriva så jag sjförstår vad det står!
Jag älskar min nya skola, klart att jag saknar min gamla, munkegärde men detta är så mke större så mke nytt folk, massa nytt att kolla på. Massa nya o gamla människor man lär känna. hah åh jag älskar att träffa nytt folk, verkligen det bästa jag vet :D!
Mimers är också bra för att man blir inte låst med en kompis utan man har lix hela skolan att lära känna, jag menar att det finns så mke nytt folk så man kan inte vara ensam. Det gäller bara att vara öppen och glad så går allting bra. Underbart med nytt folk somsagt. Jag hade inte klarat av en dag i mimers utan julia o louise, jag vet inte vf det bara e så. Underbart att veta att ngn alltid finns för en, tacktjejer!

Mitt shema är riktigt krongligt. Idag hade jag 2 lektioner på hela dagen o slutade ändå 20 över 2. Ieförsig så var jag med på antonios lektion men det räknas inte. Imorogn börjar jag 10 i 8, snakc aom att behöva gå upp tidigt, funderar på att våga håret på morgonen, hm aa jag e inte riktigt säker än. Får se vad jag orkar!

Min nya skola!


långdag!

hejbloggen, Har inte kunnat blogga efter skolan för då träffade jag antonio & lisa, sen stack jag till jobbet. Willys ni vet :). Längesen jag träffade min vän antonio, lärde känna honom för ett bra tag sen, riktigt saknad faktiskt!
Skolan i dag va skoj, ska gå mer in på det i närsta inlägg (a), lite mer skojigt så.

Har varit helt möglig heladagen i dag, så a här får ni en bild i min vackra tröja som precis alla i hela världen äger..skola nu

hejbloggen, att vakna idag va fan enkelt, jag såg fram emot skolan. Det e sick emn jag tycker om skolan lr iaf just nu. Jag hoppas inte på ngra prov framöver för det klarar jag verkligen inte av.
Nu på morgonen ska vi ha matte i typ c473 lr ngt, o hur fan ska jag kunna hitta till den salen i den stora skolan?
Det känns som att jag kommer missa den lektionen. Men ska göra mitt bästa såklart.

men japp nu msået jag rusa, mamma ska köra mig
pusss

lite små köp

Va i stan med kusinen ni vet, här är 2 saker jag köpte. Köpte en urmysig stickad tröja också! Den kommer ni att få se någon annan dag (a)


Min aboslut favorit trosa!

magtröja

Blogg paus

Som ni kansk emärkt så har jag haft en blogg paus. Jag kan inte riktigt säga varför, för det har jag ingenaning om. Jag hade bara inte lust att blogga, men nu jävlar kanjag ju säga! Nu ska det bli bloggning varenda dag & jag ska hålla den så uppdaterad jag bara kan.
Ska instalera såntdär blogg i mobilen nu snart också. Jag vet inte riktigt hur man gör men ska allt försöka.

Under min såkallade bloggpaos så har jag färgat mitt hår svart. Blev nöjd med det efter ngndag för igentligen så skulle det bara bli mörkbrun, men jag glömde att skölja ur det. Så failmen de blev ju ett bra resultat endå tycker jag :).


Mp10a

hejbloggen, jag hamnade i klassen Mp10a. Min klass är det enormt mycket tjejer i. Inget emot det alls men det skulle ju inte skadat med lite fler än 4 killar. Menmen så äre.
Jag tror nog att tycker denna linjen jag valt, media då som ni kanske försåt kommatt passa mig ganska bra. Jag tycker ju om att fota så hoppas att det blir en del utav det nu snart! Är lite halc skeptiskt mot att göra film o sånt, e verkligen kass på att agera framför kameran när ngn annan ser på, o skriker tagning! Haha panik kommer jag att ha. Jaja dom problemen kommer väl lite längre fram endå. Ingte man ska oroa sig innan för (y).

Mimersskolan är helt okej faktikst, jag tycler om att allt e nytt. Nya klassrum nya människor, riktigt kul att se alla gamla kompisar man haft o lära känna dom igen. Finns massor av folk som jag ska lära känna hra jag betämt mig för. hah vi får se hur det går ;).

mimers i morogn!

hejs, mimers i morgon. Fatttar ni hur nervösjag är?. haha sick aso.
Kommer attt gå i klass MP10a. Första dagen på gymnasiet ni vet, haha aja nu ska jag läsa en bok som min moster har slrivit, måst tänka på lite annat just nu. Vill INTE börja skolan ush..

Aja , boken heter ..och skorna står kvar.. Hon skrev den när hennes son min kusin blev överkörd. Den handlar om allas känslor o tankar och en del om hennes sons liv. Jag älskar boken, och jag saknar min kusin riktigt mycket!
åhh

hej förlåt mig det blev inget bloggande när jag hade kommit hem från stan var tvungen att åka viare, vi åkte hem till sophia. Mys!

Kukblogg, inget fungerar på den idag!!

Stan !

stan med sophia nu dåå, riktigt vackra. haha!!film tips!

The Last song
herregud vilken bra film! Har nte gråtit så här mke te en film på riktigt länge. Filmen är ses i början men my mitten är den helt underbar. Bästa filmen. Fruktansvärt värd att se!


halv 11 ?

Godmorogn! Kännes konstogt att vakna i dag kände direkt att jag gick o la mig alldeles för sent igår. Runt 4 la jag ifrån mig datan och satte på en film. Det fick bli pellesvanslös ni vet ;). Men jaja, sophia kom alldeles nyss, hon stod o bankade på min dörr. Jag hade helt glömt av att vi ska färga mitt hår snart ;o, haha aja blaack ska de bli iaf!

Så jaf får gå in o ta bort mitt smik, ( jag råkade somna ifrån igår ). Så skriver  jag mer efter det
Pusss


falsk kärlek

 Att säga jag älskar dig är stort. Alldles för stort för att inte mena det. Jag har själv sagt dom 3 orden helt utan betydelse. Jag skäms över det. Riktigt mycket också.


Att Älska någon är ngt helt fantastiskt, jag kan erkänna att jag älskat fler en en person. Speciellt om vi syftar på en pojkvän så är det klart att jag älskat honom. Men att säga. '' jag är kär'' utan att mena det, de e inget bra alls. Jag tror att dom flesta tånårstjejer har sagt det, även killar.
Jag har själv fått höra det, '' Jag är kär i dig frida, jag älskar dig '' jag har fått höra när orden kommer från killens hjärta men också när det bara är massa prat.
Jag har lärt mig skillnaden nu. Titta djupt in i en killes ögon, titta länge o du ser om hans hjärta slår för dig eller inte. Det kan låta sjukt men det är så det är.
Jag tycker att ett sånt här beteende är äckligt.. Jag är definitift inte oskyldig det kan jag erkänna.
Jag är exakt lika patetisk som alla andra killar o tjejer som leker med kärleken.

Det är dags för mig att lägga ner sånt nu, vilket jag tycker att ni som känner er träffade också borde göra. 
Jag har bestämt mig för att aldrig mer visa falsk kärlek. Ska alltid ha ett öppet sinne, vara rädd om hjärtat så inte fel person stiger in. Vara rädd om vad för ord jag väljer till olika personer. Falsk kärlek är inget jag klarar av längre.
natten..

hejjs, Dags att vända på dygnet snart eller vad tycker ni? Jag kan sitta uppe te 6 på morognen utan att bli trött och det är inte bra. Inte ngnstans! Skolan börjar på månag, jag behöver massor av nya grejer, är inte redo att börja än, vill ha längre sommarlov. Fat utan regn då förstårs.
Jag såg i tidningen idag att det kommer att komma in spansk värme in över sverige, det är ju rätt så varmt i spanien iaf. Kul att värmen kommer igen när vi redan börjat skolan. Detta sommarlovet har gått riktigt fort, sommaren har bara lix sprungit iväg.
Det känns som att man har så mke kvar att göra, men om man tittar tbx så ser man hur mke man har gjort också. Det är sjukt.

behöver dom tråkigaste grejerna i hela världen.. menmen så äreee

saker jag behöver innan solan :

hos juliaa

hejsan, hemma hos julia nu, sitter i hennes säng, nore leker med hennes hår! Lisas hår föresten blev bra. Lite mörkare typ mörkblond. Ni får se bild lite senare när jag kommer hem, helt okej faktiskt (y)!

Skriver mer senare, ska kolla min älskade facebook (a), puss


panik

hallå, lisa springer runt och har panik hon tror att hon kommer bli brunette. Haha hoppas det. Drömde om henne en natt att hon var brunett så jävla fint!
Men iaf, ska fixa mig det sista nu, hörs när vi är hemma igen, haha bussen kommer åka fel :D! jaj puss


svar på frågor, lr ngtNavelsmyckerna har ja inte beställt utan jag har sett dom i en affär i nordstan. Den affären har ngt konstigt namn jag har ingen aning. Men den ligger vid brunsplatsen. En smycke affär helt enkelt.
Jag hittade dem på olika sidor. Smycket med ett F hittade jag på google, jag visste vilket jag ville ha så jag sökte på de. DE anra har jag sparat på min dator länge. Det finns också att köpa i den affären i stan :).

kvällsmat!

Oja, alltid lika groows mat vi lagar! Idag blev det glass, banan, vaniljsås och oboy. Haha låter gott o jo det va det men ser helt äckeel ut.
Testa de hemma ;)


mys hos lisafisa

hejjs, får bli attt sova över hemma hos lisa i natt, vi ska upp fitttifigt i morgon ska te friösren med hennes fjortishår, haha hon ska göra slingor. Ska bli kul o se hur det kommer att se ut!
hoppas de blir fläckigt. heh lovar er bild!


spotify lista

jag kollade igenom min spotify listor, o lisaa hon fula ni vet hon har lagt in hennes musik på dom :o haha dom som har mig på fb måste tycka ja e sjuk! Lyssna, lisa har ingen musiksmak..

Hanna Grundström – Lilla Snigel
Niklas Frisk – Rövarnas Visa

(Y)


Gamla goatider, HAHAH

staan

hejjs, det blev stan i dag med lisa. Vi gjorde inget speciellt mest träffade nytt folk. alltid lika kul. Ni vet luff, hehe (a). Jaja ni duchar lisa så jag ska väl passar väl på att göra det samma :D!
Bästa med att komma hem är musiken, min bas oo lovee ;).
Pooose , OJA

tocos

Mamma & lillebror hade gjort tacos till mig, aw hehe.
Idag som jag skrev förut så blevre inge ikea, funderar på at kolla någon annanstans. Vet ni ngn typ köpställe som säljer gigantiska speglar? haha.

Jag vill ha massor utav nya grejer i mitt rum. Herregud säger jag bara :D! Aja jag får välse vad mamma o pappa säger om min lillaplan. Har funderat på hur man ska kunna göra om hela huset jag bor i, oja de kan bli riktigt najs, ska höra med dom när dom kommer hem igen!


taack

ojj, haha alltis lika kul med ett överraskinlägg :o. Tack för du höll min älskade blogg lite uppdaterad julius!
Fick chocken när jag såg unlägget och speciellt den fruktansvärda bilden, så helt oseröis :o. Hhaha, kul vare iaf!
Snart hittar ni mig på hennes blogg en natt, vilken natt som heöst, mohah (a).

Jaao men jag tänkte bara säga att det blir inget IKEA i dag, jag kollade på internet efter en gigantiskt spegel men njae jag hittade ingen, tyvärr! Lille bror ropra mat dags, skriver så fort eferåt, puss. O tack igne julia :D!Riktig old pic, blondin o grjejer (a)

julia gästbloggar

haha frida får väll chock nu när hon loggar in på sin blogg, för klockan är fan 10 över 4 nu när jag skriver detta inlägg, och jag kan inte somna helt jävla omöjligt.... så nu underhåller jag min natt lite att gästblogga här istället!
frida uppskatter det säkert hihi nä men ska inte tråka ut er ((:jag tänkte bara berätta att jag har blivit sån jävla facebook nörd.. seriöst det börjar typ bli farligt! innan hatade jag typ facebook och typ tänkte TRÅKIGT! men nu jag älskar det usch usch jag är helt beroende!
känns som facebook är typ den nya bilddagboken? sant typ ! Men haha nu underhållde jag er andra där ute som e vakna här vilket ni borde lägga er nu!

nu ska jag fortsätta blogga på min blogg så vi hörs där? ;) haha bjuder på en sexig bild på mig och frida

det roliga är att jag fick panik när jag skulle skriva lösenordet för jag kan fan inte stava det!!! hahaha frida kommer dö nu. har alltid problem med det haha


söta.. hoho
aja detta gjorde min natt lite bättre, 8 minutet tog det(y)Låtarna i darins nya album

Darin – Can't Stop Love
Darin – I'll Be Alright
Darin – Only You Can Save Me
Darin – Microphone
Darin – Lovekiller
Darin – Drowning
Darin – OK (Dangerous Game)

Fruktansvärt bra. ryser!

film

film med Lisaäckel nuu! Smsa 0703**** ;)


fridahjärtalisa

Tänkte berätta lite om min dag igår, Jag var med lisa hela dagen fram tills kvällen för då kom armin. Vi gick runt  snckade det mesta, haha så blåst e du vännen! Grym dag iaf. Tog en del bilder med lisa också.. Aldrig att ngn blir bra, sjukt , aja lovee you!

OJA, älska närbilder :o

love killer

Darin Zanyar släpper sitt 5te album i dag. Vilket jag ska köpa direkt. Har alla hans album är helt såld på honom. Ni minns när han var em dpå Idol? Han kom 2a. Jag grät. Lite pinsamt så.
Skivans huvudlåt är Lovekiller, den har ni säkert redan hört 1000 ggr. Men på skivan finns också en låt som darin har skrivit helt själv. Han beskriver den som en låt ifråns han hjärta. DEn heter I'll be allright. Den handlar om att han ska släppa iväg en tjej som han älskar riktigt mycket.

Lätt värt att köpa skivan. Här är huvudlåten. Lovekiller
Darin – Lovekiller


Ronaldoo

Städade mitt rum nyss o hittade en rikgtigt sexig planch. Inte för att den är direkt stor, men rikgtigt snygg.
Alltid lika kul o hitta lita gammalt, haha.


hellu

tjaao, Sitter i mitt älskade rum som aldrig blir helt klart..
MAmmao jag ska till IKEA i morogn, förhopningsvis köper vi masa nytt. Jag vill ha en rikgtigt stor spegel en bänk med ek eller ngt sånt, sen en hylla som matchar golvet.

hm får se hur de blir, men förhoppningsvist blire bra.
Haha, lite fult hela mitt rum består av IKEA, men men ! (y)


sommarlovs test, Jag har en vecka på mig att göra allt de som ja sagt nej på!

Har du druckit tills du spytt? nej

Sårat någon? ja

Förlorat en vän? nästan

Träffat nya människor? ooja

Kysst en främling? ja

Tagit droger? nej

Haft en sommarflört? ojaa

Gråtit? jep

Skrattat tills du kissat på dig? nästan

tältat? Nej

Varit vaken en hel natt? ja

Solat? aa

Badat? aaa

Haft ett förhållande? ja

Gjort dig riktigt illa? Nej inte speicellt.

Gjort några nya percingar/ tatueringar? aa!

Läst en bok? haha nej

Skickat fel sms med flit? nej?

Suttit vid datan en hel natt? haha ja

Näckat? hu?

Solat naken? nej

Fått utegångsförbud? ja

Sagt “jag älskar dig” och menat det? njae, eller ba till kompisar?

 

Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? haha ja

Varit i slagsmål? nope

Pussat någon utav samma kön? Såklart

Sjungit högt på ett berg? aaa

Kysst någon i regnet? nej 

Kysst någon i skogen ? nä


Kysst någon du inte borde? oja :o

Tappat rösten? nja

varit på festival? nej

Gått upp i vikt? haha de vette fan

Gått ner i vikt? ingenanong

Brännt dig? lite på bener ;o

Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? av mitt halsband.

Varit utomlands? oja

Gjort ett bra köp? jaklart

Tagit upp kontakten med en gammal vän? hah ja

haft skadeglädje? bästa glädjen så jaa

Sovit under bar himmel? Nej

Vad kommer du sakna mest? sovaa

Har du svart ärligt på alla frågor? kolla sj


inte sent, jo visst

goodmorgon älsklingar! Jag sa ju till er att det inte skulle bli sent igår.. Jag somnade 6 på morgonen! Jag vaknade av att lisa rinegr mig, som vanligt!
Minns inte ens vad hon bablade om, men a ngt var det säkert.. Men iaf, jag har fortfaarande fruktansvärt ont i min hals. Jag knarkar halstabletter, vet inte riktigt vad det är för några men köpte dom på ''Life''' bytiken, dem hjälper otroligt mycket om man kommer ihåg att ta dom var 4 timme.. vilket jag alltid glömmer :o!

Lillebror kom upp med frukost till mig, Mums!DAGENS

Hahaha, jag lovar er jag älskar fb o folk med samma humor som mig.
Kolla taggningarna, haha jag skrattar för mig själv :o, sjukt kul!!!


får inte bli sent...

det får inte bli att jag sitter uppe sent i dag, jag vaknade fan halv 4 i dag. Kändes inte alls bra. Hela dagen försvann.. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna sova tidigt i dag, är inte det minsta trätt faktiskt.
Ska ner nu o göra te, mums!


peircing i naveln

Jag har gjort en peircing i naveln nyligen! Jag kunde inte skriva ut det när jag gjorde det för det skulle vara hemligt. Ni förstår har rätt stränga föreldrar.. Men iaf jag tog det hos en 'kompis', det blev förvånat bra faktiskt. Ska till en pericing studio i morogn dom ska kolla på den o se om det är för mke hud eller för lite osv.

Mamma fick såklart syn på den o blev lite irriterad men a mer va det inte med det. Hon tycker jag borde ta ut den o låta det växa igen så jag o hon kan gå till en riktig stuido och göra det. Kankse tillomed kan få henne att göra en på sig själv. haha aja jag får se, har hittat masa fina smycken jag ska köpa. Det bästa är att mamma har lovat att betala dom här två :D!


ny header

aso förlåt mig! Min nya header osm ni ser har fuckat sig o jag får inte prdning på det, så jga la ner att blogga i typ 2 dagar för jag klarade inte av att se det :o. Men iaf jag håller på med en ny nu, är redan less på den..
Inte för att jag tror det kommer gå så bra, för jag satt verkligen hela natten o försökte lärma mig ps, jag kunde det för stunden o nu minns jag absolut ingenting! Fruktansvört irriterande.


home again

Freda den 13onde va de ju idag. Min otur va väl att inget blev som planerat men a vafan ska man göra gottgot med enore o dom andra endå!

Min syster gick nyss hon skulle hem till våra kusiner. Hon har suttit i mitt rum hela tiden eller a typ 10 minuter nu, o nu när jag hörde dörren smällas igen så kände jag plötsligt fan vad ensamt det kommer att bli i natt. Blev nästan lite rädd faktiskt, är lite rädd..
Vill inte sova ensam seriöst, kommer ha fobi för det nu när skolan börjar. Aldrig i mitt liv att jag kommer o fixa de i en vecka. sova ensam aso (a)

Åh, aja får la se om ngn kan komma o göra mig sällskap. Pussss

Arre e påvääg

tjuu, Arre kommer nu tror han e utanför mig ;o
aja han kan gott vänta lite :D! Ingenaning om vad vi ska göra, antar att han gör ett inlägg på sin blogg lite senare. ( minns inte vad den heter ) haha sorry honey! Ska in med arre o norre, ska möta nicky också :).

jaja, är fortfarande osminkad o vacker mamma har inte kommit hem än.. När jag frågade henne om stan, sa hon DU BLIR INTE SEN. haha jag svär as sur va hon också :o.
jaja fuck henne (a), skojaa love yousjukajävlar (L)


eclipse

Laddade precis ner eclipse, twilhgt ni vet, hittade ingen med svenskt text så nu inatt så blir det att plugga in engelskan igen. Det ska bli kul o se hur mycket jag förstår av den faktiskt. Har sett den en gång innan o ja de är klart att jag minns ahndlingen men ska bli kul o se hur mycket av deras ord jag kan. Tappat engelskan totalt..Ni vet den nya filmen dear john? Herre gud Jag är kär. En sån kille är perfekt. Helt perfekt. Jag älskar verkligen filmen. Både grät o skrattade i den. Stor HISS till den. Ni som inte sett den ladda ner den direkt. Så himla värt!


godmorgon

tju, ellinor sov här som ni kanske redan visste, nu på morgonen har hon våfflt mitt hår, jag tykte det blev bra. I camen ser det mögel ut men i irl är det faktikst riktigt fint :)!
Arre kommer snart, eller jag tror det iaf för behöver mit fkort. Köttet svarar inte på telefon så a vi får se hur det blir..
mamma snodde min mascara så får sminka mig typ kl 2 :o

lång natt

hejs... klockan är långt över sovdags. Natten har varit riktigt lång kan jag ju säga. Jag vill inte gå in på detalj, men sjukt jobbig.
Kollade en sund på dear john. skriver mer i morgon om vad jag tyckte om den. Är det ngn ide att sova om jag ändå ska upp 10? aja jag får se. Arre kommer o vi ska kolla film typ.
Puss...

livet är en hora

Photoshop

Mitt i åskvärdret fixade pappa ph till mig. Nu jävlar ska jag lära mig det.
Filmen är snart nerladdad också (y), undertiden den laddas ner då ska jag gå igenom massor. Längtat tills jag fått de o nu entligen har jag det! Underbart..

Kolla skillnaden, het sick :s

blixtar...

fyfan det åskar ute nu :o, jag hatar verkligen det. Hördes osm fan fick panik jag lovar.
Ussh

mys med norre

hejjs, underbar kväll med norre! Vi har spelat kort med min lillebror & köpt chips o cola såklart! Vi ska snart laddaner en film, om min dator kan fatta att den ska göra det, den dampar totalt.
Hoppas att vi kan ladda ner dear john, de är en film jag verkligen vill se!

Efter igår så har jag riktigt ont i halsen, så älsklingen gick o kokade te till mig (a). Snyggaste muggen tog hon, aja go tanke iaf. Nu ska vi försöka få datan att fatta att den ska ladda ner! Pusss

En riktigt mysig hemmakväll!Fritidskort

Arrre kommer snart, han ska låna mitt fritidskort. Vet inte riktigt vad han ska göra men skit samma kommer nog ädå inte behöva det idag. Mamma får köra mig in te stan ikväll, om hon lugnat ner sig såklart..

Känns som om ja måste fixa mig lite, inte kul o träffa han helt möglig (a), aja LISA JAG SAKNAR DIG.


jag älskar dig mamma

hej, vaknade ganska nyss har sjukt ont i halsen så gick in i den duch med förhöppningar om att de skulle släppa lite men nej sjklart inte. Så fick en halstabelt av mimmi, fungerade inte hlr -.- .

jaja, Kom hem igår från kareby vart där med älsklingarna, sakant er tjejer. Kom hem med fel skor, förhoppningsvis kommer jesper hit med mina senare. Eller a det måste han.
Ska reda ut lite saker med min mamma senare.. woa gud hjälp mig!


kareby

hejs, Åkte te favortit stället idag.. woa skrier imorhgon puss

jag förlorade

haha hejs, kom precis hem från bowlingsaken. haha jag förlorade så groft :D! aja lite kul va de isf
Nu ska jag käka mat sen tror jag att jag ska träffa lite folk, aja RÖJ. hehe (a) Pusss


bowling -.-

tja, mamma ringde nu o sa att jag skulle hjälpa till på min lillebrors kalas. Han o ngra kompiasr ska tydligen spela bowling o då skulle ja va med? Knaas! aja vad ska man göra. ska fixa mig nu så ja e klar, har typ en timma på mig. Åhh, aja vi hörs pussar!


godmorgon!

hellu, vaknade nyss! Gick ner o skulle äta frukost, började att tugga på flingor men det kändes som om jag tuggade på nattfjärilar. Fyfan fick värsta spykänslan. Kommer aldrig mer kunna käka de :(..

Dagens humör är förvånat bra, hah jag älskar mitt liv just nu. Låter sjukt men är riktigt ycklig :D! haha om ni bara ville veta de!

Ska kolla facebook ;)

bilddagboken

Alla har väl haft en bilddagbok? aja jag har det ännu faktiskt. Är inte direkt så aktiv där längre, oja det finns en andledning. Ni et vad fukus e va? aja där man kan synsa 5 minuter för 10 speb le va det va. Har också gjrt de men absolut inte på samma sett som denhär tjejen.
Hon viker ut sig på bdb. Är inte det riktigt skabb?Seriöst sånnahär tjejer behöcer hjälp. hoppas du kommer långt kan kalla henne slampa helt utan att någon skulle misstycka. patetiskt.

( killen brevid, försöker iaf.. )

schemaa..

Jag fattar ingenitng på mitt nya schema, haha hejhej jga kommer aldrig hitta ngnting på den skolaan ;o!Svårt o se, men sjukt krongligt!

i will be strong even when it all goes wrong

hejj, tro mig idag har det varit en otroligt lång dag.. Allt började med att jag vaknade vid halv 3. Stress fixade mig skulle in te stan o träffa Gentian & arre. Woa mötte 100 mönniskor, riktigt goa gubbar. Som ni vet så äre ju göteborgskalaset idag, så passade på att träffa massor av nytt folk. Rikitgt najjs.
O ja, mitt i de roliga så ska ju ngt hända, så nu killar jag är singel! Tänker inte mer gå in på de, nu vet ni det iaf ;).

Tack för dagen, snyggingar ;)EFTER LÅNG DAG; SKABB

spela fotboll..

hejjs, mimmi tvingar mig att dra ut med henne o spela fotboll -.-, aja vad ska man göra. No fuckingway att ja ska bli svettig, svär gå hem då :(. haha aja men vi hörs senare, hoppas på RÖJ ;)

Puss

todaay

såja, snart e julia hemma, äntligen! Idag får jag se vad osm händer spelade ne fifa match nyss, Woaa jag vann på straffar. 2-2 sen jag vann ;). Riktigt gööt
Ska kolla om ngra goingar vill komma hit o spela, ba umgås ni vet, alltd mysigt! Får s evad osm händer nu ska ja dcuscha iaf! Pussälskling

Vaknade precis bervid älsklingen, underbar är du xhelal!
Vi har bara softat typ, man kna ju inte göra så mke nu när det regnar hela tide -.-. Aja ska följa han till bussen snart, puss äslklingar!


juliaaa

måste duscha nu kom jag på, haha xhelal kommer ju snart ;o, så nu blire snabb fix kan jag ju säga !

Julia ringde precis, gash saknat hennes röst, verkligen mycket också! Saknar hela henne! Ska bli kul i morogn lr hur tjejer ;)? Ni får veta mer då
PUSS

morogn promenad!

hejjhej, vaknade av att ella ringde mig typ vid halv 12 vi skulle tydligen ta en promenad. Vi bestämde att den skulle vara i 2 timmar, snack aom att vi gick långt!
Det blev ca 2 mil på två timmar, haha jodå helt okej tid faktiskt. Vi ska gå den biten snart igen :D!
Sånna omvägar gick vi, blev lycklig när jag såg skylten Arnebo. Då visste vi att vi va på väg hem!


soldusch

Daneilla kom på att vi borde solduscha innan skolan börjar, men nu när jag läser detta blir jag väldigt tveksam, alla har så olika åsikter!

Inlägg på olika bloggar

Jag har solsprayat mig flera gånger, men 'för hand', sk. airbrush taning.. det blir kanon - som efter 2 veckor på bahamas! Är personen som gör det duktig så blir det jättebra o jämnt resultat! ..sen sitter ju färgen bara ca. 1 v., men kul om man ska va solbränd o fräsch till ett speciellt tillfälle! Prova hudvården på timmermansgatan..

Hej! har testat en gång med soldusch, men jag blev inte så brun som jag trodde att jag skulle bli och så höll det knappt en vecka. Det jag kan rekommendera istället är solspray som fungerar på liknande sett och håller lika länge som soldusch. En flaska kostar ca.250kr och håller för flera sprayningar!

Läste att du rekommenderade tancan's spray produkt.
Håller med om att den är bra, men den har FLERA nackdelar. För det frösta är den jätte knepig till en början att få jämn, och i ansiktet lägger den sig i porerna så det ser ut som om du har hundratals pormaskar, inte så kul! Den kladdar ner när du sprayar, så se till att storstäda efter dig om du inte står utomhus dvs. Jättevitigt att akta händer, fötter, armbågar osv. och sedan är den i princip omöjlig att lägga på själv om man vill ha ett jämnt resultat.

Jag själv blir riktigt förvirrrad! Vad tycker ni man ska göra? de är ju ingen direkt sol här nu...

 Efter soldusch...


älskling kommer..

i morogn kommer älskling hit. Han kom hem från kosovo för ett tag sen, härligt härligt!
Tror att han kommer att sova här, lr a de ska han? haha aja det märker vi. Men låångt innan han kommer då ska jag o ella gå 2 timmars promenad, vi funderar på att promenera till göteborg, tror att det finns gångbana hela vägen, tänker inte gå på motorvägen! Vi ska gå tidigt också, typ 8 eller ngt!


predators

 

Predators är en film du borde se om du tycker om lost, jag tolkade hela filmen som en snabb variation av alla lost avsnitt. Den handlar lix om ett antal människor som kommer till en annan planet, dom blir jagade av några slags monster. Skillnaden på denna o lost är att direkt listar dom ut vad det är för djur i skogen och försöker att överleva.

Jag tyckte att filmen sög, riktigt mycket också. Som jag sa innan ni som tycker om fantasi filmer och inte vill ha ngn verklighet alls, då är detta en film för dig!

dagisdagis...

hej bloggen, skrev ett as långt inlägg förut men såklart råkade jga klicka ner så det sparades inte -.-, men iaf haft en underbar dga med ella i stan, mycket skojj faktikst. Vi kollade på bio blir mer om vad jag tyckte om den sen, inget posetift direkt.

Men iaf, dagens bästa va ju såklart när vi träffade några snygga saker från paradicehotel!
Bilden på oss kan vi ju diskutera, as mysiga va dom, inte alls så kaxiga o sjsäkra som på TV, riktigt goa :D!
Tack för dagen älskling!

hejdå lisa!

Lisa har nu åkt till Grekland, uch på henne. Kan tänka mig att det måste vara gött att åka iväg nu när hösten är påväg här i sverige.
Riktigt kul när lisa åker iväg faktiskt, man kan skriva så mke skoj om henne på hennes blogg ;), glöm inte att följa den www.rosaalisa.blogg.se . Det kommer att komma upp roliga grejer underveckan tro mig!

Puss

ska aldrig mer tvätta mitt hår

åh, helt seriöst nu, det spelar ingenroll hu rdyr hårfärgen som jag köper till mitt hår är. Den rinner rakt ur varje gång jag duchar. Varför fäster inte ngn annan hårfätg i mitt hår än blonderings medel?
Är det så att jag bör va blond eller vf fungerar inte de bruna!?
Herregud jag lovar, jag hatar att ducha mitt hår, duchar ofta också hur ska jag kunna färga mitt hår varannandag utan att det ramlar av? ÅH!


myskväll!

hellu, kom precis hem från fanny vi har haft myskväll, film o grejer. Deckade där så fick bli att dra hem nu. Idag ska jag träffa daniella, fruktansvärt längesen, saknar henne faktikst. Vi ska gå på bio, haha like always. Tror det skulle bli ngn bröderna johnsson eller ngt, ella fick välja (a). Så jag ska böra fixa mig snart aoo


kaka skadad!?

Läste precis att Kaka är skadad, blir borta 2 månader :o, Kul att börja laliga utan honom.
fan va segt att höra de aso!tyko

tju, kom precis in vart ute med tyko o hans 2 poalre. Vi spelade fifa, typ tunering kan inte säga att jag va bäst, hah kom verkligen sist också ;o. Rikitgt segt att va sämst, tro mig jag tänker öva! Tror de va en av nicklasarna som vann. Iaf grym kväll, tack!alldeles för ofixad för att va ute ikväll, så dom fick köra hem mig. Aldrig att jag drar ut såhär!

heejs

Godmorgon!

hejhej, idag hade jga tänkt mig att vara med lisa eftersom hon också åker ifrån mig imorogn. Hon ska till Grekland, kreta tror jag att det var. Äckel unge :(.
Hon har fått för sig att vi ska in te stan, vad ska man göra det är la bara att fixa sig och hänga på.

När jag vaknade ganska precis då, så fick jag chock jag såg verkligen hur mitt rum såg ut. haha att inte mamma slänger ut mig snart (a).

O nu ropar mimmi, kan jga få ditt fritidskort ikväll? ska iväg. å jag tänker döda henne!

Laliga snart då bitchees, woo REALMADRID §


mimmi kommer hem från...

om typ 45 minuter kommer min syster hem från Grekland. Det äcklet har varit borta nu en vecka, saknat henne massor verkligen.
Försökt att ringa henne, men a antingen dissar hon eller så är telefonen avstängd. Har ingen större koll faktikst (a). Ska sitta uppe tills hon kommer, hon får inte va brunare än mig, då äre katastrof!

Har en sak att visa henne när hon kommer, funderar på att berätta det till er också men frågan är vilka av er sominte bör veta ngt, snart så kanskejag berättar ;)


filmkväll?

tjuhu älsklingar, Tänkte skriva lite om min kväll eller a snarare dag blev inte mke bloggande idag alls eller igår!
Men iaf, i dag så va jag med min älskadefarmor i stan, vi käkade lite, gick runt & bara pratade ni vet. Rikitgt mysigt. MAn brukar inte göra så mke med sin farmor eller a mormor, men det tycker jag defenetift att man ska göra. Ta vara på tiden..

Kom hem typ 6 elller ngt, chill med lisa sen hämtade reshad mig, åkte te bohus skulle se film med lite kompisar till han men det blev inte så, vi satt mest o snackade, chill det också vafan. Han körde precis hem mig.

Tack för dagen, kisses

svar på frågahittade en gammal fråga, dags att svara på den!

Dom köpte jag förra året i halmstad, på ålhens

frida hissar

Dags för en hiss nu igen eller vad tycker ni?

Jag hissar killar som vågar färga o slinga håret hit o dit. En kompis till mig har nyss klipptsig o gjort slingor, färgat allt i ett. Riktigt modigt. Tycker alla killar borde testa de. En STOR hiss till dom som vågar testa nytt och speciellt slingor. Inte många killar som har slingor. Riktigt snyggt!hem te verkligheten

underbart att komma hem efter underbar dag i stan. Fyfan. svär idioter precis överallt

sophia

tjuu, ska åka till mina kusiner nu, eller a strax mamma väntar på mig (a).
MEn iaf, solen skiner i dag, fyfan vad härligt!! Är inte säker på att jag kan vara så himla uppdaterad på bloggen domma dagarna jag ör där, som ni vet så är hon bonne o a inte har något internet inomhus.
MEn iaf ska ta massor med bilder med henes systemkamera, tror mpog jag kan få låna hem den, hah jag joppas på det iaf.

Puss älskar er!
Utfit

en vecka utan dig

Julia älskling åker till Cypern i natt, är inte säker på att hon hinner se dehära det är nästan bara bra heh (a).
Jag är riktigt avensjuk på henne just nu iaf, jag skulle också vilja åka till cyepern igen, hah tjedje gången isf, gör absolut ingenitng. När jag o julia är 18 då fan blir det röj i ayanapa! Tagga vafan, två år kvar :(, aja hoppas de går fort!


(Hoppas det piper när hon går igenom den tullsaken, fna va skoj isf ;) )

Jag tänker inte låta henne va brunare än mig, så nu blire allt till o sola som en galning!!

Jag kommer sakna henne jätte mycket iaf, Älskar dig mest juliaa!
OLD PIC

så söt -.-

GodKväll eller vad man säger!
Har inte varit så uppdaterad på bloggen i går och i dag, har lix inte haft tid men nu har jag hela natten på mig, Älskar verkligen att blogga på natten, typ frihet. Ända tiden jag hinner vafan ;o!

aja, igår hade vi det riktigt mysigt hos lisa, både jag hon o julia delade på pizza, chillade lite sen drog vi till a vad ska man kalla det, filmkväll hos Emilia. Träffade lite folk då också, alltid skoj!

Idag har jag ba vart emd julia o lisa igen, inte gjort mke alls. Jävligt sega dagar nu för tiden, kvällarna brukar bli bättre, förutom ikväll, lika segt som resten av dagen. Men mysigt iaf.
Har varit helt ofixad heladagen, riktigt skönt att ni vet kunna gnugga sig i ögonen när man e trött utan att bli helt svart rumt dom, Underbart , haha :D!


bästa låten!

Knarkar denna låten, S.T.C, är riktigt grym. Lyssnat på han nu i unjefär i ett halvår, mycket bra musik :D!

RSS 2.0